Portfolio

Treintijdjes

Treintijdjes is een simpele app die ik heb gemaakt voor de Pebble smartwatch. Vanaf de app zijn treintijden aan te vragen voor elk station binnen Nederland. Ik besteed er niet veel tijd aan en ik zie het meer als een experiment om te kijken hoe ik de NS-API optimaal kan benutten. Sindskort is de TreinTijdjes app beschikbaar in Pebble zijn eigen appstore.

Treintijdjes was beschikbaar in de Pebble App Store.

PebbleSOM

PebbleSOM is een applicatie voor de Pebble smartwatch die de gebruiker er toe in staat stelt om zijn of haar huiswerk van de komende twee weken te bekijken. De app maakt gebruik van de SOMtoday API om deze gegevens op te vragen. De gebruiker kan tevens proefwerken en andere belangrijke opdrachten terugzien, en het huiswerk markeren als voltooid. De app is momenteel niet publiekelijk verkrijgbaar en werkt alleen met scholen die gebruik maken van SOMtoday.

Pxl

Middels een bekend PHP-framework heb ik een open-source webapplicatie ontwikkeld die de gebruiker in staat stelt om zijn of haar eigen afbeeldingshostingsite op te zetten, met name bedoeld voor screenshots en ingebouwde compabiliteit voor het Windows-programma ShareX. Een paar belangrijke functies zijn een eigen galerij, het automatisch laten verwijderen van bepaalde afbeeldingen na een vooraf ingestelde tijdsduur en het gebruik van meerdere en aangepaste domeinnamen.

Pxl is open source software and vrijuit te downloaden. Voor meer informatie, bezoek pxl.maxkorlaar.com.

FadeCloud webstore redesign

FadeCloud benaderde mij omdat ze hun online winkelpagina opnieuw ontworpen wilden hebben. Ik heb hun website opnieuw ontworpen zoals de cliënt het graag wilde. De website is compleet vernieuwd: Het thema is aangepast en ook de layout van de website is omgegooid naar de wensen van de cliënt. Het resultaat: Een frisse nieuwe webstore met positieve reacties van de cliënt én eindgebruikers.

Ondersteuning voor Mollie toevoegen aan een WordPress site

Een nonprofit wilde graag betalingen accepteren via iDeal, maar hun bestaande oplossing, een formulierplugin in een WordPress-omgeving, bood daar geen ondersteuning voor. Aangezien ze al bekend waren met Mollie, een Nederlandse betalingsprovider, werd er mij gevraagd of het mogelijk was om Mollie te integreren met deze plugin.

Het eindresultaat is dat de nonprofit met een vertrouwd systeem betalingen kan ontvangen via Mollie. Zij hoeven hiervoor alleen het systeem in te schakelen en de API-key in te voeren in de plugin-instellingen.

MyWrds voor Scholieren.com

Scholieren.com bezit de website MyWrds, een website gemaakt voor middelbare scholieren om woordjes en zinnen te oefenen in meerdere talen, maar ze hadden niet de tijd om de site goed te onderhouden. Ondanks dat ze potentieel zagen in de website was deze sterk verouderd en moest nodig opnieuw worden gebouwd. Ze hebben mij gevraagd of ik geïnteresseerd was in het opnieuw maken van MyWrds voor een grote doelgroep, met moderne functies en goede schaalbaarheid.

De website is te bezoeken op Stampert.com.

Overige projecten

Ik heb meerdere kleinere en grotere projecten gemaakt met PHP, HTML, (S)CSS, JavaScript maar ook Java, .NET en C#. Momenteel werk ik veel met het Laravel-framework in PHP om er meer ervaring mee op te doen, en maak ik ook applicaties in C# voor mijn studie.

Je kan me ook op GitHub vinden, waar ik bijdraag aan open-source projecten.